Нашите ученици

Преподаватели

Заместник-директор по учебно-производствена дейност:

инж. Боряна Георгиева Андреева

Специалност: Електроснабдяване и електрообзавеждане на СС

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Заместник-директор по учебната дейност:

Юлия Сергеева Ковачева

специалност: Български език и немски език

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Учители:

Име и фамилия Специалност E-mail
1 Ира Михайлова Българска филология           Руски език  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 2 Теодора Чепишева Български език
3 Неджибе Ферхат Български език   Немски език  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4 Иванка Ангелова Математика   Информатика  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
5 Соня Райкова Физика Математика  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
6 Галина Михайлова Информатика     Математика  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
7 Емилия Щерева Химия и физика  
8 Таня Илиева История     Психология
9 Светлана Мутева Физическа култура
10 инж.Емил Здравков Радиорелейни средства за свръзка  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
11 инж.Даниела Бунарджиева Автоматизация на производството  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
12 инж.Татяна Димитрова Автоматизация на производството в миннодобивната промишленост  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
13 инж.Росица Табакова Електронна техника и микроелектроника  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
14 инж.Цветан Иванов Електронна техника  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
15 инж.Никола Николов
     

Възпитатели в общежитието: 

Име и фамилия Специалност E-mail
1 Николай Илчев История
2 Мария Топузлиева Български език и история
 
3 Ейваз Шериф Радио - телевизионна техника Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4 Лидия Димитрова Български език и история  

Новини