Нашите ученици

Учениците от ПГЕЕ участваха активно в различни мероприятия на 17.11.2012 година (събота).

     Осмокласниците Георги Чернев, Фахри-Хан Мехмед, Дженгис Фахри,Тайфун Байрям и Гьокан Орхан  с ръководител Валя Мингова се включиха в състезание за птиците от Червената книга на България, организирано от читалище „Обединение” Кърджали. Във втория етап на състезанието, участниците показаха завидни актьорски умения и се класираха на престижните второ и трето място в груповите представяния. Всички участници получиха предметни награди, а победителите – грамота и вкусна торта. Имаше много смях и приятни емоции.

  

     Айхан Хасан и Владислав Зидаров от 8 клас взеха участие в Национален есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов” - „Компютърните приложения в класната стая” в гр.София. Те защитиха успешно своя проект на тема „Денят на осмокласника”. Ръководител на проекта е Галина Михайлова.

  

     Айкут Хасан, Димитър Манев, Дениз Петков, Венцислав Иванов от 10 клас и Георги Чернев от 8 клас под ръководството на своите учители Иванка Ангелова и Соня Райкова участваха в XII областен математически турнир в Кърджали и се представиха достойно.

     На 20.11.2012 година във фоаето на училището директорът инж. П.Кушлев награди изявилите се ученици. Всички искрено се зарадваха на успехите на своите съученици и с бурни аплодисменти ги поздравиха.

 

Новини