Преподаватели

Директор: 

Таня Тюркеджиева

специалност: Химия, физика, опазване на околната среда

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Заместник-директор по учебно-производствената дейност:

инж. Боряна Георгиева Андреева

Специалност: Електроснабдяване и електрообзавеждане на СС

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Учители:

Име и фамилия Специалност E-mail
1 Ира Михайлова Българска филология           Руски език  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
2 Юлия Ковачева Българска филология           Немски език Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
3 Дарина Делчева Български език     Френски език   Английски език  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4 Неджибе Ферхат Български език   Немски език  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
5 Иванка Ангелова Математика   Информатика  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
6 Соня Райкова Физика Математика  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
7 Галина Михайлова Информатика     Математика  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
8. Емилия Щерева Химия и физика  
9 Таня Илиева История     Психология  
10 Войко Войнов Физическа култура  
11 инж.Емил Здравков Радиорелейни средства за свръзка  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
12 инж.Даниела Бунарджиева Автоматизация на производството  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
13 инж.Татяна Димитрова Автоматизация на производството в миннодобивната промишленост  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
14 инж.Росица Табакова Електронна техника и микроелектроника  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
15 инж.Цветан Иванов Електронна техника  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
16 инж.Етиен Зозиков Ел.снабдяване на промишлени предприятия  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
17 инж.Никола Николов    
       

 

Възпитатели в общежитието: 

Име и фамилия Специалност E-mail
1 Николай Илчев История  
2 инж.Сийка Гайдарска    
3 Ейваз Шериф Радио - телевизионна техника Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4 Лидия Димитрова    

 

Новини